OM OSS

Vi är Tyg & Design!

Butiken startades hösten 2011. Vi, Susanne och Camilla har flera års erfarenheter inom tygbranchen. Vi finns här för Dig.

Vi har nischat vår butik inom nordisk design och miljötänk. Nära på samtliga av våra tyger trycks här i Sverige med miljöklassade färger. Vissa av våra leverantörer blandar färgerna och trycker för hand, ett riktigt hantverk!

Vi säljer designade inredningstyger och möbeltyger. Vi har något för alla, glada och pigga färger, stora och små mönster, lugna och neutrala tyger och klassiska grafiska mönster som aldrig går ur tiden.

Vi hjälper Dig med beställning av rullgardiner, speciellt anpassat för just Ditt fönster och behov. Du finner också lamellgardiner och plisségardiner hos oss.

Vill Du få hjälp med sömnad? Då har Du kommit rätt! Vi syr upp gardiner, kuddar och bonader m.m. Vi jobbar både med privatpersoner och företag. Önskas det ett hembesök kommer vi till Dig och hjälper till att ta mått och senare upphängning samt montering.

Vid frågor är Du varmt välkommen in i vår butik på Klostergatan 5 i Växjö centrum. Det går också att kontakta oss via telefon 0470 22240 eller mail info@tygochdesign.se

Vi ser fram emot att få hjälpa just Dig till en trevlig hemmiljö & arbetsmiljö!

Väl mött

Susanne, Camilla, Linda & Lovisa

FÖLJ OSS GÄRNA PÅ SOCIALA MEDIER